Activiteiten

Bent u zelf iemand die graag organiseert of doet u graag mee met activiteiten? Vindt u het prettig om contacten te leggen, te onderhouden en een zinvolle daginvulling te hebben? Dan zijn de activiteiten op onze woon-/zorglocaties De Rusthoeve en De Tien Gemeenten iets voor u. We bieden verschillende activiteiten aan, dus er zit vast ook iets voor u bij!

We stemmen de activiteiten zoveel mogelijk af op wat u leuk vindt. Zit er toevallig niets bij dat u aanspreekt, dan kunnen we vast organiseren. Misschien vindt u het juist leuk om zelf een activiteit te organiseren, met de hulp van vrijwilligers en waar nodig een professional. Als u een idee heeft voor een nieuwe activiteit in gedachten heeft, dan horen wij dat graag! Onze medewerkers helpen u graag met advies en ondersteuning.

Activiteitenkalender

Klik op de locatie van uw keuze voor een actueel overzicht van de activiteiten:

  • Activiteiten De Rusthoeve
  • Activiteiten De Tien Gemeenten

Iedereen is welkom

Iedereen die het leuk vindt, is van harte welkom bij onze activiteiten. Ook als u geen bewoner bij ons bent, vinden we het leuk als u aanschuift. U heeft geen indicatie of verwijzing nodig om aan de activiteiten mee te mogen doen. Voor sommige activiteiten vragen we u om een kleine bijdrage. Dit kondigen we altijd vooraf aan. De consumpties zijn voor uw eigen rekening.