Gastvrouw / Gastheer (6 – 22 uur)

Zit Gastvrijheid bij jou in de genen? Heb jij een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft?  Wil jij graag je handen uit de mouwen steken en sta je graag in verbinding met de gasten en collega’s? Ben je toe aan een leuke uitdaging? Ga dan aan de slag bij één van onze Restaurants bij Stichting Wonen & Zorg Purmerend!

Wat ga je doen?
Geen enkele dag is hetzelfde en de werkzaamheden zijn ontzettend divers. De gastvrouw / gastheer draagt zorg voor het creëren van een onvergetelijke ervaring en eerste indruk bij iedereen die een bezoek brengt aan één van onze restaurants. Maakt het verschil door het creëren van een warm en professioneel ontvangst met een oprechte glimlach en uiteraard een heerlijke kop koffie. Het is jouw missie om de gasten een optimaal gastvrijheidsgevoel te geven en je weet als geen ander de gasten te verleiden voor een tweede kop koffie. Je herkent terugkerende gasten en onthoudt precies welke koffie zij drinken. Het zetten van die extra stap om aan verwachtingen van gasten te voldoen en waar mogelijk deze te overtreffen, maken het werk veelzijdig en interessant en zorgen ervoor dat iedere dag weer anders is.

Kan ik dat wel?

Ons antwoord: ja!

Enige ervaring is mooi meegenomen, maar verder willen we het je graag leren. Daarvoor ben je uiteraard wel leergierig! Daarnaast vind je het leuk om een stapje extra te zetten voor een optimale gastbeleving. Andere eigenschappen die van toegevoegde waarde zijn: enthousiast, stressbestendig, zelfstandig én collegiaal. Je bent minimaal 2 dagen/avonden per week beschikbaar (ook tijdens weekenden en feestdagen).

Jij verdient het. Daarom krijg je:

  • goede arbeidsvoorwaarden en een salaris zoals deze geregeld zijn in de CAO VVT;
  • een contract voor 6 -22 uur per week;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
  • doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor opleiding en voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling;
  • oprechte aandacht voor jou als persoon en voor jouw frisse ideeën;
  • directe betrokkenheid bij veranderingen en bij de werkprocessen;
  • veel verantwoordelijkheid.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Wij kunnen niet wachten om met je samen te werken. Solliciteer via onderstaande knop, of laat je interesse in de functie blijken via een Whatsappje!

Whatsapp:

Stuur een berichtje naar 06-10700250.
Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Mailen:

Voeg je cv aan de mail toe en vertel ons in een motivatiebrief waarom jij jezelf ziet werken bij ons.
Klik hier om direct een mail te sturen.

TOT SNEL BIJ SWZP!