Logeren bij SWZP

Gaat het thuis even niet? Dan bent u van harte welkom om tijdelijk bij Stichting Wonen en Zorg Purmerend te verblijven. We maken het u graag naar de zin, zodat u zich snel thuis voelt bij ons!

Logeren met zorg

Kunt u door een medisch probleem tijdelijk niet thuis wonen of gaat familie, die dagelijks voor u zorgt, met vakantie? In dergelijke gevallen kunt u tijdelijk in één van onze locaties verblijven. Dat kan eenmalig een periode van enkele dagen of weken zijn. Of u kunt meer keren per jaar een korte periode bij ons verblijven om familie te ontlasten. Hoe lang uw verblijf duurt, is afhankelijk van uw herstel of de afspraken die u vooraf met ons daarover hebt gemaakt.

Zorghotel Purmerend

Wilt u na een verblijf in het ziekenhuis nog even bijkomen in een beschermde omgeving? Is er thuis even geen hulp? Dan biedt De Rusthoeve en De Tien Gemeenten u een hotelaccomodatie met verzorging en/of verpleging. Beide locaties zijn kleinschalig en liggen op loopafstand van het Pumerendse centrum.

Meer informatie

Voor meer informatie over mogelijkheden van logeren met zorg vind u op deze pagina. Meer informatie over hotelzorg is hier te lezen. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie op (0299) 412345 of clientenadministratie@swzp.nl.