Manager gezocht

BEN JIJ EEN ERVAREN MANAGER MET PASSIE VOOR DE OUDERENZORG?

HEB JE AFFINITEIT MET ZORG AAN HUIS, WELZIJN, GASTVRIJHEID EN DIENSTVERLENING AAN OUDEREN?
EN BEN JIJ ALTIJD OP ZOEK NAAR HOE HET NOG BETER KAN?
DAN GAAN WIJ GRAAG MET JOU OM DE TAFEL!

Wat ga je doen?
Als Manager Zorg aan huis, Welzijn, Gastvrijheid en Dienstverlening voor ouderen; ben je eindverantwoordelijk voor de diensten en activiteiten die Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) levert op het gebied van zorg aan huis, welzijn in de vorm van dagbesteding en de dienstverlening vanuit de organisatie. Hieronder vallen ook het restaurant en de keuken. Jouw speerpunt daarin is het leveren van goede en persoonlijke zorg en dienstverlening aan onze cliënten en bewoners.

Samen met de teams ben je voortdurend op zoek naar hoe onze zorg en dienstverlening nog beter kan en op welke gebieden we kunnen innoveren. Als verbindende manager breng je de medewerkers, de teams en ons aanbod van diensten en activiteiten nog dichter bij elkaar. Je legt dwarsverbanden en stuurt op gastvrijheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Daarin neem je ook de informele zorg door familie, mantelzorgers en vrijwilligers mee als belangrijk onderdeel van onze zorg.

In de rol van procesmanager in thuiszorg en externe welzijn stuur je op de ontwikkeling van de zelforganiserende teams. Je draagt de uitgangspunten van het Rijnlands denken uit. Je bent hiervoor een voorbeeld voor de andere collega’s. Ook binnen de teams voor de facilitaire dienstverlening bouw je aan zelforganisatie. Je creëert hiervoor de goede voorwaarden en bent voor medewerkers een inspirerende en coachende manager. Met de teams ga je op zoek naar hoe de dienstverlening nog meer wijkgericht kan worden georganiseerd. Hierover heb je ook contact met de andere zorgverleners en welzijnsorganisaties die actief zijn in de wijk om de locaties.

Uiteraard houd je de financiële kaders waarbinnen de zorg en diensten geleverd moeten worden scherp in de gaten. Je zorgt er voor dat de indicaties in lijn zijn met de zorg die we leveren. Hierover heb je regelmatig contact met externe partijen, zoals de gemeente, de verzekeraars en het zorgkantoor.

Wie ben jij?
De ideale kandidaat voor deze functie van Manager Zorg aan huis, Welzijn, Gastvrijheid en Dienstverlening voor ouderen;
 heeft een HBO werk- en denkniveau, met hart voor de zorg en oog voor de ontwikkelingen in de zorg;
 heeft een flinke dosis managementervaring en is een inspirerende, coachende en motiverende manager;
 is een energieke netwerker en ondernemer, is innovatief met oog voor kansen die de verbetering van de zorg voor ouderen biedt;
 is besluitvaardig en kan vormgeven aan veranderprocessen.

Wat bieden wij?
 een salaris op basis van de cao VVT, schaal 65 (maximaal € 5.188 op basis van 36 uur)
 een afwisselende en uitdagende MT-functie voor 28 tot 32 uur per week
 mogelijkheden om je werktijden zelf en flexibel in te delen
 betrokken collega’s en een fijne en informele werksfeer
 de kans om jezelf verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen en trainingen.

Enthousiast?
Ben je enthousiast en wil je graag als Manager Zorg aan huis, Welzijn, Gastvrijheid en Dienstverlening bij ons aan de slag? Dan maken we graag kennis met jou. Mail je brief met korte motivatie samen met een actueel CV naar sollicitatie@swzp.nl.
De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 19 november a.s.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Wim van ’t Veer, directeur-bestuurder; (0299) 412 345.

OVER STICHTING WONEN EN ZORG PURMEREND 
Bij Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) werken zo’n 400 medewerkers, verspreid over 3 locaties. Wij werken met kleine, zelforganiserende teams. Dat geeft medewerkers de ruimte om samen met collega’s veel zelf te beslissen. Wij willen het Rijnlands denken toepassen binnen de teams.
Wij bieden verschillende soorten ouderenzorg, zoals thuiszorg, huishoudelijke hulp, restaurants, maaltijden aan huis, groepswonen, dagbesteding en intramurale zorg.
Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en cliënten zich welkom en thuis voelen bij ons. De zorg en het welzijn van onze bewoners van de woon-/zorglocaties en cliënten van de zorg aan huis staat centraal.
We bieden zoveel mogelijk maatwerk. Dat doen we samen met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers.
Je vormt samen met de directeur-bestuurder, manager intramurale zorg, de controller, de HR Manager, de kwaliteitsfunctionaris en de bestuurssecretaris het managementteam van de SWZP. Je legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.