Groepswonen

Onze groepswoningen zijn aparte woningen die onderdeel uitmaken van onze 3 locaties: De Tien Gemeenten, De Rusthoeve en Heel Europa. Wij hebben in totaal 10 groepswoningen voor ouderen met dementie.

Zes of acht bewoners per groepswoning

Er wonen zes of acht bewoners in een groepswoning, met ieder een eigen eigen zit-/slaapkamer met toilet en douche. Daarnaast is er een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. In de woning is altijd begeleiding aanwezig. Die bestaat uit een vast team, waardoor we een zeer persoonlijke benadering bieden aan onze bewoners. Ook tijdens de nacht is er een medewerker aanwezig.

Warme en huiselijke sfeer

De huiselijke sfeer en het normale dagelijkse ritme wordt zo veel mogelijk benaderd. In iedere woning wordt dagelijks een verse maaltijd bereid. Waar kan worden de bewoners en mantelzorgers betrokken bij de gang van zaken. In nood wordt vrijheidsbeperkend gehandeld – bijvoorbeeld een gesloten voordeur – maar als het even kan, doen we dat niet.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het wonen in een van onze groepswoningen? Neemt u dan contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar op (0299) 412345 en info@swzp.nl.