Zorghotel Purmerend

Wilt u na een verblijf in het ziekenhuis nog even bijkomen in een beschermde omgeving? Is er thuis even geen hulp? Dan biedt De Rusthoeve en De Tien Gemeenten u een hotelaccomodatie met verzorging en/of verpleging. Beide locaties zijn kleinschalig en liggen op loopafstand van het Pumerendse centrum.

De kamers

Onze ruime kamers zijn voorzien van een comfortabele inrichting waar u zich snel thuis zult voelen. Ze hebben allen een zitje, verstelbaar bed, tv en koelkast. Het gebruik van draadloos internet, telefoon en alarmeringssysteem is inclusief. De sanitaire voorzieningen zijn ruim en voorzien van alle nodige gemakken.

Volledig pension

Ons volpension bedient u van de broodmaaltijden en een vers gemaakte warme maaltijden uit eigen keuken. En vrij gebruik van koffie en thee in onze restaurants. Voor uw extra wensen hebben wij altijd een luisterend oor. U zegt het maar.

De vele extra’s

Als u moet revalideren wordt hiermee uiteraard rekening gehouden en staat onze accommodatie tot uw beschikking. In overleg is uw behandelaar welkom. In De Rusthoeve en De Tien Gemeenten kunt u gebruik maken van onze goed geoutilleerde fitnessruimte, eventueel onder begeleiding van onze vakkundige fysiotherapeuten. Op de locatie is een kapper, een pedicure en ook voor uw kleine boodschappen kunt in onze huiswinkel terecht. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals Jeu de Boules, samen zingen, maar ook busritje in de omgeving behoort tot de mogelijkheden.

De kosten

Als u een indicatie heeft worden de zorgkosten doorgaans volledig vergoed, maar ook als u geen indicatie heeft zijn we u graag van dienst. Voor € 51,50 per dag bieden we u een mooie kamer met voorzieningen en alle maaltijden. Het gebruik van koffie en thee in onze restaurants is inbegrepen.

Meer informatie

Voor meer informatie over mogelijkheden van hotelzorg bij ons, kunt u contact opnemen op (0299) 412345 of zorghotel@swzp.nl.