Logeren met zorg

Kunt u door een medisch probleem tijdelijk niet thuis wonen of gaat familie, die dagelijks voor u zorgt, met vakantie? In dergelijke gevallen kunt u tijdelijk in één van onze locaties verblijven. Dat kan eenmalig een periode van enkele dagen of weken zijn. Of u kunt meer keren per jaar een korte periode bij ons verblijven om familie te ontlasten. Hoe lang uw verblijf duurt, is afhankelijk van uw herstel of de afspraken die u vooraf met ons daarover hebt gemaakt. We maken het u graag naar de zin, zodat u zich snel thuis voelt bij ons!

Faciliteiten

Op de locatie De Rusthoeve zijn diverse kamers beschikbaar waar u kunt logeren. Er is 24 uur per dag zorg aanwezig. De logeerkamer is een gecombineerde zit-/slaapkamer met een eigen badkamer en toilet. Ook  kunt u een kopje koffie drinken in het restaurant en deelnemen aan onze activiteiten. Uw familie en vrienden zijn uiteraard van harte welkom om bij u op bezoek te komen

Indicatie

Om gebruik te maken van onze logeerkamers, heeft u een indicatie nodig. Afhankelijk van uw situatie wordt deze afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), uw ziektekostenverzekeing of het WMO-loket van uw gemeente. Een voorwaarde om bij ons te komen logeren, is dat u na uw verblijf bij ons weer voor uzelf kunt zorgen of dat anderen de zorg thuis weer aan u kunnen verlenen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het aanvragen van een indicatie en onze logeermogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op (0299) 412 345 of per mail op info@swzp.nl.