Zelfstandig werkend (dieet) kok (32 uur)

Goede zorg proef je!

Op weg naar Gastvrije zorg, is de zorg voor de innerlijke mens voor de keukenbrigade haar hoogste prioriteit geworden. Een gevarieerd aanbod van smakelijke, voedzame en hoogwaardige zelfbereide maaltijden met aandacht voor presentatie en de wensen van de individuele gast.

Met een schat aan ervaring koken de koks nog dagelijks verse maaltijden voor zowel de interne als externe bewoners die wonen in en rondom de locaties De Rusthoeve en De Tien Gemeenten. Elke dag opnieuw de uitdaging om smakelijke maaltijden te produceren in eigen keuken die voldoen aan alle wensen van onze gasten. Maar zoals het spreekwoordelijke gezegde luidt: “Er is nog nooit een kok gevonden die koken kan naar alle monden.” Toch heeft de keukencrew zichzelf de belofte gedaan dat het nog beter kan, gewoon omdat het kan.

Zit Gastvrijheid bij jou in de genen? Heb jij een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft?  Wil jij graag je handen uit de mouwen steken en sta je graag in verbinding met de bewoners, gasten en collega’s. Ben je toe aan een leuke uitdaging? Ga dan aan de slag bij één van onze keukens binnen de stichting Wonen & Zorg Purmerend.

Stichting Wonen & Zorg Purmerend (SWZP)

Bij Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) werken zo’n 400 medewerkers.

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en cliënten zich welkom en thuis voelen bij ons. De zorg en het welzijn van onze bewoners van de woon-/zorglocaties en cliënten van de thuiszorg staat centraal. We bieden zoveel mogelijk maatwerk. Dat doen we samen met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

SWZP heeft twee restaurants tot zijn beschikking waar zowel interne als externe gasten een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Bij mooi weer kunnen de gasten ook vertoeven op het terras. Samen met een leuk team dragen de medewerkers bij aan de optimale gastbeleving waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Lijkt het je leuk om hier een steentje aan bij te dragen?

Wat ga je doen?

Kwaliteit, smaak, kleur, vloeibaarheid… Alles wat de keuken verlaat, draagt jouw handtekening. Je ziet erop toe dat alles volgens recept wordt bereid. Je planning is net zo straks als je werkplek en je voorraad net zo goed gevuld als je soep. Je hebt alles onder controle en hebt daarom weinig last van stress. Ook in het heetst van de strijd blijf jij koel en benaderbaar. Jouw culinaire creaties smaken naar meer en kun je regelmatig in geuren en kleuren kwijt in nieuwe menu’s en methodes.

Wie ben jij?

Voor deze functie als zelfstandig kok zoeken wij:

  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding zelfstandig werkend kok en affiniteit met diëten;
  • Je hebt al een aantal enige jaren ervaring als kok binnen en horecabedrijf en/of zorginstellingen;
  • Je hebt kennis van de wet-en-regelgeving met betrekking tot het vakgebied (o.a. HACCP wet en regelgeving);
  • Je beschikt over goede communicatieve skills en bent stressbestendig;
  • Leermeester is een pré

En we zien graag:

  • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je!
  • een echte hands-on mentaliteit.
  • Heel veel humor en een gulle lach

 

Werken bij het SWZP? Wij bieden je een prettige werkplek met gezellige en leuke collega’s!

Je komt te werken in een gezellig team in een mooie organisatie waarin geen enkele dag hetzelfde is. Wij bieden een contract met een salaris conform de CAO VVT. Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Wij kunnen niet wachten om met je samen te werken. Solliciteer via onderstaande knop, of laat je interesse in de functie blijken via een Whatsappje!

Whatsapp:

Stuur een berichtje naar 06-10700250.
Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Mailen:

Voeg je cv aan de mail toe en vertel ons in een motivatiebrief waarom jij jezelf ziet werken bij ons.
Klik hier om direct een mail te sturen.

TOT SNEL BIJ SWZP!