Donatie Rabobank Waterland en Omstreken

De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instanties. Rabobank wil in deze bijzondere en hectische tijd hulp bieden vanuit het Rabobank Coöperatief Fonds verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Ook Stichting Wonen en Zorg Purmerend heeft een verzoek ingediend voor de bezorgkosten van maaltijden bij aanleunwoningen. Het doet mij daarom plezier te kunnen meedelen dat Stichting Wonen en Zorg Purmerend een donatie van € € 2.500,00 ontvangt. De donatie van Rabobank Waterland en Omstreken vindt plaats onder de volgende voorwaarden:
– Het genoemde bedrag wordt aangewend voor het veilig bezorgen van maaltijden bij aanleunbewoners, dagelijks ca. 150 mensen uit de wijk.
– Wij stellen het op prijs wanneer u van dit gebaar vermelding maakt in de nieuwsbrief van de stichting of in ieder geval noemt in de aanbiedingsbrief waarin de cliënten een keuze maken voor de maaltijden. In de bijlage treft u ons logo aan dat u daarvoor mag gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Rabobank Waterland en Omstreken
Eric Zwart
Directievoorzitter