Help jij ons op de duofiets?

Geachte lezer,
Stichting Wonen en Zorg Purmerend heeft een locatie Heel Europa dichtbij het centrum van Purmerend. Hier zijn drie woongroepen, een vierde volgt spoedig met zes bewoners per groepswoning. Al deze mensen hebben een vorm van dementie. Een ziekte die steeds vaker voorkomt en niet alleen bij oudere mensen.
Een bijzonder wooncomplex met zorgzame medewerkers en vrijwilligers die zich volledig inzetten om het ‘normale’ leven zoveel mogelijk door te laten gaan voor de bewoners. Ook hier zijn natuurlijk niet voldoende middelen om ‘speciale’ zaken aan te schaffen.
Is een fiets speciaal? Ja, voor deze mensen wel. Fietsen verleer je nooit, maar die fiets moet er wel zijn! Een duo of rolstoelfiets is een wens van bewoners en verzorgers. Helpt u mee om dit doel re realiseren?
Een aantal Purmerendse ondernemers hebben al toezeggingen gedaan voor ene bijdrage of willen een actie verbinden aan dit mooie doel.
Mag ik ook op uw hulp rekenen? Voor dit doel is er een crowdfunding op www.doneeracties.nl, zoek op nummer 38023.
U kunt ook een berichtje sturen naar: 06-27871747, dan ontvangt u een betaalverzoek (graag zelf de hoogte van de donatie geven).
Tevens is er een facebookpagina “Samen fietsen”, hier geven wij dagelijks de stand van de donaties en herkomst (anoniem kan natuurlijk ook!). Er is een bankrekening geopend voor dit doel, de opbrengst van deze rekening zal gecontroleerd wordenen na behalen van het doel weer worden opgeheven.
De aangepaste elektrische duofiets kost ca. € 7000,- (op verzoek offerte ter inzage). De bewoners zelf hebben inmiddels een donatie gedaan van €1.120,-. Zullen wij hen nog een duwtje in de rug geven? Wilt u geen donatie doen maar iets beschikbaar stellen voor een loterij voor dit doel, hoor ik het ook graag.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen met ondergetekende.
Dank voor uw medewerking!
Met vriendelijke groet,
Marie Louise Baarens
06-22996479