Openstelling De Rusthoeve

Aan alle bewoners, familie van bewoners, contactpersonen en vrijwilligers betrokkenen bij de zorg van de SWZP

Donderdag 11 februari 2021

Betreft: informatie openstelling locatie De Rusthoeve

Beste bewoners, familie en mantelzorgers van de bewoners en collega’s,

Geachte heer, mevrouw,

Eindelijk zijn we in een situatie beland waarbij wij kunnen vaststellen dat de situatie binnen de Rusthoeve weer veilig is! Bewoners en collega’s die het coronavirus hebben doorgemaakt hebben geen klachten meer, maar de meesten moeten nog wel verder herstellen van dit uiterst heftige virus. Zoals u allen weet is de Rusthoeve hard geraakt en heeft dit diepe sporen achtergelaten bij een ieder van ons. Nogmaals gaan onze gedachten uit naar de nabestaanden en slachtoffers van het coronavirus binnen de Rusthoeve!

Heugelijk nieuws is dat de deuren vanaf morgen, vrijdag 12 februari 2021, weer volledig open gaan. Alle quarantaine maatregelen worden vanaf heden opgeheven en zijn niet langer noodzakelijk. Alle ruimtes binnen de locatie zijn schoongemaakt en gedesinfecteerd. Familie en mantelzorgers kunnen de bewoners binnen de Rusthoeve weer op de eigen kamer (woongroepen) of in het eigen zorgappartement bezoeken. Bewoners mogen dus weer bezoek ontvangen! Uiteraard gelden hierbij we de door de overheid gestelde landelijke richtlijnen:

Per bewoner maximaal één bezoeker per dag en maximaal drie verschillende bezoekers per bewoner per week.
Bezoek moet van te voren gepland worden, dus in overleg met de zorg / gastvrouw. Dit om te voorkomen dat er tegelijkertijd teveel bezoekers langskomen. Deze bewegingen moeten we wel controleerbaar houden.
Bij binnenkomst draagt u een mondneuskapje en worden handen gedesinfecteerd. Tevens dient u zich bij binnenkomst te registreren.
Er wordt anderhalve meter afstand tot elkaar gehouden.
Het restaurant is tot nader order gesloten en niet toegankelijk voor bezoek. Ook het personeel mag nog geen gebruik maken van het restaurant. Er mogen gewoonweg nog geen mensen in groepen samenkomen.

Bedankt voor uw begrip en van harte welkom bij de Rusthoeve.

Met vriendelijke groet,

Wim van ’t Veer Directeur / Bestuurder Stichting Wonen en Zorg Purmerend