Wie zijn wij

Stichting Wonen en Zorg Purmerend

Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) is een kleine stichting voor ouderenzorg. Wij hebben 3 woon-/zorglocaties rondom het centrum van Purmerend: De Tien Gemeenten, De Rusthoeve en  Heel Europa. Naast het bieden van zorg aan de bewoners van deze locaties, bieden wij in de De Tien Gemeenten en De Rusthoeve diverse activiteiten en diensten voor ouderen uit de omgeving. Zo kunt u in onze restaurants dagelijks terecht voor een verse maaltijd uit onze eigen keuken of kunt u meedoen aan de activiteiten die wij organiseren. Wij bieden ook dagbesteding. Voor mensen met beginnende dementie is er het Ontmoetingscentrum De Dageraad.

Daarnaast bieden wij ook zorg aan huis voor zelfstandig wonende ouderen in de omgeving van onze locaties. Bijvoorbeeld met onze thuiszorg. Ook bezorgen wij maaltijden aan huis als u in de directe omgeving woont van De Tien Gemeenten of De Rusthoeve. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze diensten bij Personenalarmering. Voor bewoners van de aanleunwoningen hebben wij een speciaal dienstenpakket samengesteld: het Volledig Pakket Thuis. Daarmee kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag terugvallen op professionele zorg.

De locaties en het werk van de Stichting Wonen en Zorg Purmerend heeft haar oorsprong in de protestants christelijke traditie. In de praktijk betekent dat dat we in ons handelen en uitstraling welkom en tolerant zijn naar alle mensen.

Het management team van Stichting Wonen en Zorg Purmerend stelt zich graag voor:

Wim van ’t Veer
Directeur-bestuurder
w.vantveer@swzp.nl

René Kemna
Manager Bedrijfsvoering
r.kemna@swzp.nl

René Uriot
Manager Zorg
r.uriot@swzp.nl