Restaurantmedewerker

Bij Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) werken zo’n 400 medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en cliënten zich welkom en thuis voelen bij ons. De zorg en het welzijn van onze bewoners van de woon-/zorglocaties en cliënten van de thuiszorg staat centraal. We bieden zoveel mogelijk maatwerk. Dat doen we samen met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers. SWZP heeft twee restaurant tot haar beschikking waar zowel interne als externe gasten een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Bij mooi weer kunnen de gasten ook vertoeven op het terras. Samen met een leuk team dragen de medewerkers bij aan de optimale gastbeleving waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Lijkt het je leuk om hier een steentje aan bij te dragen?

Zit Gastvrijheid bij jou in de genen? Heb jij een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft?  Wil jij graag je handen uit de mouwen steken en sta je graag in verbinding met de gasten en collega’s. Ben je toe aan een leuke uitdaging? Ga dan aan de slag bij één van onze restaurants.

Per direct zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van

Restaurantmedewerker
(gemiddeld 3-12 uur per week)

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden zijn ontzettend divers, en geen enkele dag is hetzelfde. De eerste paar dagen zijn vooral gericht op het leren kennen van het bedrijf. Door bijvoorbeeld het verwelkomen van de gasten drankjes en gerechten brengen in één van de restaurants. Je zorgt ervoor dat de gast van binnenkomst tot vertrek een prettig verblijf heeft.

Werken in de Zorg (Horeca), kan ik dat wel?
Ons antwoord: ja! Enige ervaring is mooi meegenomen, maar verder willen we het je graag leren. Daarvoor ben je uiteraard wel leergierig! Daarnaast vind je het leuk om een stapje extra te zetten voor een optimale gastbeleving. Andere eigenschappen die van toegevoegde waarde zijn: enthousiast, stressbestendig, zelfstandig én collegiaal. Je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar (ook tijdens weekenden en feestdagen).
Mocht je meer willen werken, dan is dat ook mogelijk!

Werken bij het SWZP?
Wij bieden je een prettige werkplek met gezellige en leuke collega’s! Je komt te werken in een gezellig en jong team in een mooie organisatie. Je kunt veel leren bij SWZP en een leuke bijbaan eraan overhouden. Wij bieden een flexibel contract met een salaris conform de CAO VVT. Ben je 19 jaar of jonger dan krijg je een salaris die bovendien hoger is dan bijvoorbeeld in een supermarkt en zelfs de Horeca.

Enthousiast?
Ben je enthousiast en wil je graag als restaurantmedewerker bij ons aan de slag?
Dan maken we graag kennis met jou.
Mail je brief en CV, vóór 17 januari, naar sollicitatie@swzp.nl.
Heb je nog vragen?
Bel met John van Drempt (teamleider Hospitality): (06) 10 70 02 50 .