Rusthoeve aan Zee

Onze bewoners gaan meestal niet meer op vakantie. Maar het vakantiegevoel kunnen we wel in huis halen. Daarom organiseerden een aantal enthousiaste medewerkers ‘Rusthoeve aan Zee’. Een dagje strand voor alle bewoners van De Rusthoeve. Alles werd uit de kast gehaald om er een geweldige dag van te maken.

Medewerkers Christine en Ans hebben er een leuk stukje over geschreven:

Oh wat was het gezellig! De bewoners kwamen al met een glimlach binnen in de zaal. Eerst een kopje koffie of thee met een plakje cake er bij. Daarna wat leuke activiteiten gedaan, zoals flessen gooien zingen en met de strandbal die door de zaal heen vloog.

Toen was het tijd om even bij te komen van alles. Onder het genot van een borrel, een advocaatje met slagroom of een stapje. Natuurlijk met iets lekkers er bij, in de vorm van een fruitspiesje.

Een heuse fotoshoot kon natuurlijk niet ontbreken. Op het stukje strand wat we voor deze dag hadden gemaakt. Door het zand lopen en even in een echte strandstoel zitten.

En tot slot, wel ja, ijs met slagroom als de perfecte afsluiting van de dag!  Alle bewoners gingen met een voldoening naar huis. Ook voor de medewerkers was het een geweldige dag, waar we erg van hebben genoten!