SWZP levert zorg aan huis

Heeft u zorg aan huis nodig? Stichting Wonen en Zorg Purmerend helpt u graag! Wij bieden huishoudelijke hulp, maar ook persoonlijke verzorging en verpleging. In onze keuken koken we iedere dag een verse en gezonde maaltijd. Die bezorgen we graag bij u thuis!

Thuiszorg en huishoudelijke hulp

Onze vaste teams van ervaren verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en huishoudelijk medewerkers verlenen thuiszorg in de wijk vanuit onze locaties De Rusthoeve, De Tien Gemeenten en Heel Europa. De teams werken vanuit een persoonlijke benadering en leveren 24 uur per dag professionele zorg.

Maaltijdservice

Dagelijks wordt er vers gekookt in eigen keuken. Woont u in de directe omgeving van onze locaties De Rusthoeve en de Tien Gemeenten, dan kunnen we de warme avondmaaltijd ’s avonds ook bij u thuis bezorgen.

Meer informatie

Voor meer informatie over mogelijkheden van thuiszorg en huishoudelijke hulp vind u op deze pagina. Meer informatie over onze maaltijdservice is hier te lezen. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie op (0299) 412345 of info@swzp.nl.