SWZP levert zorg aan huis

Heeft u zorg aan huis nodig? Stichting Wonen en Zorg Purmerend helpt u graag! Wij bieden huishoudelijke hulp, maar ook persoonlijke verzorging en verpleging. In onze keuken koken we iedere dag een verse en gezonde maaltijd. Als u omwonende bent van de locaties De Rusthoeve of De Tien Gemeenten kunnen we de maaltijd ’s avonds bij u thuis bezorgen.

Thuiszorg en huishoudelijke hulp

Onze vaste teams van ervaren verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en huishoudelijk medewerkers verlenen thuiszorg in de wijk vanuit onze locaties De Rusthoeve, De Tien Gemeenten en Heel Europa. De teams werken vanuit een persoonlijke benadering en leveren 24 uur per dag professionele zorg.

Maaltijdservice

Dagelijks wordt er vers gekookt in eigen keuken. Woont u in de directe omgeving van onze locaties De Rusthoeve en de Tien Gemeenten, dan kunnen we de warme avondmaaltijd ’s avonds ook bij u thuis bezorgen.

Meer informatie

Als u meer informatie wenst over de zorg aan huis, kunt u contact opnemen met Thuiszorg Purmerend via telefoonnummer 0299-412324 of direct contact zoeken voor verpleging en verzorging via het thuiszorgteam op nummer 06 45665137 of via de mail wijk@swzp.nl