Dit bieden wij jou

Stichting Wonen en Zorg Purmerend biedt jou:

  • de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken;
  • betrokken collega’s;
  • een fijne en informele werksfeer;
  • de kans om te werken in zelforganiserende teams met korte lijntjes;
  • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen en trainingen.

Persoonlijke ontwikkeling

De zorg ontwikkelt zich in hoog tempo. Er blijft daardoor genoeg om bij te leren. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers een uitgebreid bij- en nascholingsprogramma. Zo kun je je binnen je werk blijven ontwikkelen.

CAO

SWZP is aangesloten bij de cao voor de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). In de cao vind je de afspraken belangrijke arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, vakantiedagen en werktijden. Naast alle afspraken die in de cao zijn vastgelegd, heeft SWZP nog een aantal andere aantrekkelijke voordelen voor medewerkers.

Korting op verzekeringen

Zo kunnen SWZP-medewerkers een voordelige zorgverzekering afsluiten bij IZZ, de zorgverzekering van mensen in de zorg. Daarnaast heeft SWZP een collectiviteitscontract met ZilverenKruis. Als medewerker van ons krijg je hier korting op je zorgverzekering.

Voor andere verzekeringen, zoals een inboedelverzekering en een reiskostenverzekering, hebben we een kortingsregeling voor medewerkers bij Centraal Beheer Achmea.

Personeelsvereniging

SWZP heeft een actieve personeelsvereniging, die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Van een boottocht op de Gouwzee tot een fantastisch feest op de Koemarkt.