Werken bij SWZP

Bij Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) werken zo’n 400 medewerkers. Wij werken met kleine, zelforganiserende teams. Dat geeft je de ruimte om samen met je collega’s veel zelf te beslissen.  Wij bieden verschillende soorten ouderenzorg, zoals thuiszorg, groepswonen, dagbesteding en intramurale zorg. Dat maakt dat we in de organisatie diverse functies hebben. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende of verpleegkundige. En van medewerker technische dienst tot medewerker Welzijn. Daarnaast hebben we ook een eigen keuken, waar je kunt werken als kok of gastheer of –vrouw.

Warm thuis

De zorg en het welzijn van onze bewoners van de woon-/zorglocaties en cliënten van de thuiszorg staat centraal. We bieden zoveel mogelijk maatwerk. Dat doen we samen met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en cliënten zich welkom en thuis voelen bij ons. Op de afdelingen en in de groepswoningen creëren we een warme en huiselijke sfeer. Zo heeft ook iedere afdeling een eigen huiskamer, waar de bewoners bijvoorbeeld met elkaar koffie drinken, lunchen en spelletjes doen.

Welkom!

Bij SWZP werken mensen met passie voor zorg en ouderen. Het is afwisselend en leuk werk. Soms kan het ook zwaar zijn, doordat er veel tegelijk gebeurt. Maar niets kan op tegen die glimlach van een bewoner of cliënt, die zó blij is dat jij er voor hen bent! Verzorgende Jolanda vertelt je er graag meer over. Bekijk het filmpje op onze website.

Ben jij iemand die met plezier in de zorg werkt of wil werken? Vind je het leuk om samen te werken, ben je flexibel en denk je graag in kansen? Dan maken we graag kennis met jou! Op onze vacaturepagina staat een overzicht van de vacatures die we op dit moment hebben. We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat je wilt doen en voor hoeveel uur je per week beschikbaar bent. Mail je brief samen met een CV naar sollicitatie@swzp.nl.