Thuiszorg Purmerend

Thuiszorg Purmerend, de thuiszorgtak van de Stichting Wonen en Zorg Purmerend, verleent zorg aan huis in Purmerend. Wij bieden huishoudelijke hulp, maar ook persoonlijke verzorging en verpleging. Soms is de zorg langdurig, maar het kan ook zijn, dat u na ontslag uit het ziekenhuis thuis nog verder wilt herstellen. Wij bieden dan een helpende hand, dag en nacht. Dat varieert van praktische zaken zoals hulp bij wassen tot verpleegkundige zorg. Ook voor huishoudelijke werkzaamheden kunt u een beroep op ons doen.

Persoonlijke zorg op maat

Onze vaste teams van ervaren verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en huishoudelijk medewerkers verlenen thuiszorg in de wijk vanuit onze locaties De Rusthoeve, De Tien Gemeenten en Heel Europa. De teams werken vanuit een persoonlijke benadering en leveren 24 uur per dag professionele zorg. Zij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en beantwoorden graag uw vragen. U geeft zelf aan wat u prettig vindt en hoe u de werkzaamheden wilt laten verrichten. Daarnaast is er een goede samenwerking met de huisartsen en paramedici zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

Indicatie

De persoonlijke verzorging en verpleging worden vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. U hoeft hierover geen eigen risico te betalen. Medisch Specialistische Verpleging Thuis (MSVP-zorg) is hierop een uitzondering. Deze zorg brengt uw verzekeraar bij u in rekening op uw eigen risico.

Om gebruik te kunnen maken van onze thuiszorg, heeft u een indicatie nodig. Voor huishoudelijke hulp kunt u een indicatie aanvragen via het WMO-loket van de gemeente Purmerend. De hulp bij uw persoonlijke verzorging of verpleeghulp wordt in kaart gebracht door onze wijkverpleegkundige. Neemt u hierover contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen u graag!

Zodra de indicatie er is, kunnen wij u direct zorg en ondersteuning leveren.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een indicatie, kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer (0299) 412 324 of per mail op info@swzp.nl.