Thuiszorg Purmerend in Heel Europa

Thuiszorg Purmerend, de thuiszorgtak van de Stichting Wonen en Zorg Pumerend, verleent zorg aan huis aan een ieder in Purmerend, die ons hierom vraagt rondom de locaties van Stichting Wonen en Zorg Purmerend. Vanuit Heel Europa wordt door Team Weidevenne thuiszorg geboden. Ideaal wanneer u in of vlakbij Heel Europa woont.
Wij bieden huishoudelijke hulp, maar ook persoonlijke verzorging en verpleging. Soms is de zorg langdurig, maar het kan ook zijn, dat u na ontslag uit het ziekenhuis thuis nog verder wilt herstellen. Thuiszorg Purmerend biedt dan een helpende hand, dag en nacht.

 

Alarmering
Een vast team van ervaren verzorgenden en verpleegkundigen verleent thuiszorg in het complex en in de wijk Weidevenne vanuit Heel Europa. Het team staat garant voor een persoonlijke benadering en professionele zorgverlening, 24 uur per dag. Wij bieden de mogelijkheid uw alarmoproep te beantwoorden in een noodsituatie voor het verlenen van de noodzakelijke hulp.

Indicatiestelling
De wijkverpleegkundige komt bij uw thuis langs voor een indicatiestelling. De geïndiceerde verpleging en verzorging wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. De huishoudelijke hulp wordt geïndiceerd via het WMO-loket van de gemeente Purmerend.

Contact
Als u meer informatie wenst over de zorg aan huis, kunt u contact opnemen met Thuiszorg Purmerend, Team Weidevenne via telefoonnummer 0299-412324 of direct contact zoeken voor verpleging en verzorging via het thuiszorgteam op nummer 06 45665137 of via de mail wijk@swzp.nl

Verpleegkundig spreekuur
Voor vragen rondom uw persoonlijk welzijn kunt u ook terecht tijdens het verpleegkundig spreekuur. De verpleegkundige zal aanwezig zijn om inzicht te geven in de mogelijkheden voor de inzet van zorgverlening en kan bijvoorbeeld contacten leggen. Het spreekuur vindt plaats één keer per maand op de dinsdag van 13:00 tot 14:00 op de thuiszorgteampost direct rechts bij binnenkomst van de hoofdentree van gebouw Heel Europa.