Dagbesteding

Dagbesteding bij SWZP

Dagbesteding kan een aanvulling zijn om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

We ondersteunen u bij het vinden van een fijne invulling van de dag en het onderhouden van sociale contacten. Tijdens uw aanwezigheid kunt u deelnemen aan vaste activiteiten en daarnaast is er voldoende ruimte voor uw eigen inbreng of hobby. Indien nodig begeleiden we u daarbij. U kunt voor één of meerdere dagdelen per week bij ons terecht.

Wij werken binnen de dagbestedingen met een vast team, waardoor er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is. De sfeer is gemoedelijk. Doordat onze locaties onderdeel uitmaken van de woon-/zorglocaties van SWZP, kunt u gebruik maken van het comfort en de faciliteiten die we bieden. Zoals de sportruimtes, moestuinen, biljart, duofietsen, etc. De locaties liggen vlak bij het centrum van Purmerend en diverse groenvoorzieningen.

Locaties:

Wij bieden reguliere dagbesteding in De Tuinkamer (in De Tien Gemeenten) en De Orchidee (in De Rusthoeve). Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Daarnaast beschikken wij over een ontmoetingscentrum voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers, De Dageraad (in De Tien Gemeenten).
Klik hier voor meer informatie over Ontmoetingscentrum de Dageraad.

Voor wie

Dagbesteding bij SWZP is voor zelfstandig wonende ouderen uit Purmerend. Meedoen aan de dagbesteding kan alleen met een WMO-beschikking of vanuit een WLZ-indicatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de dagbesteding van SWZP, het aanvragen van een indicatie of wilt u zich aanmelden? Neemt u dan contact met ons op via clientenadministratie@swzp.nl of (0299) 412 345.