Zorgappartementen

Wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, kunt u in een van onze zorgappartementen in De Tien Gemeenten of De Rusthoeve komen wonen. U heeft een eigen appartement met een open keuken, een slaapkamer en een eigen badkamer. U kunt de woning met uw eigen spullen en naar uw eigen smaak inrichten. Op iedere etage is ook een gezamenlijke huiskamer, waar de bewoners bijvoorbeeld met elkaar koffie drinken, lunchen en spelletjes doen. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich welkom en thuis voelen bij ons.

Persoonlijk zorgplan

Uiteraard is er dag en nacht zorg aanwezig. Als u bij ons komt wonen, stellen we samen een persoonlijk zorgplan voor u op. Daarin maken we met elkaar afspraken over welke zorg u nodig heeft en wat uw wensen zijn. We bieden zoveel mogelijk maatwerk. Dat doen we samen met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Het zorgplan komt u Elektronisch Cliënt Dossier te staan. Net als de verslagen van onze medewerkers. Als u dat wilt, kan uw familie toegang krijgen tot dit online dossier en zo op de hoogte blijven van hoe het met u gaat.

Kennismaking en meer informatie

Heeft u interesse om bij ons te komen wonen? Dan bent u van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen. Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding. U kunt hiervoor contact met ons opnemen op (0299) 412 345 of per mail op clientenadministratie@swzp.nl. Ook voor andere vragen kunt u via deze weg contact met ons opnemen.
Voor het wonen in een zorgappartement bij SWZP is een brochure beschikbaar. Deze kunt hier downloaden.